Moja zgodba

Sem Ajda.

Mama.

Retušerka že 17 let.

Zaljubljena v fotografijo in obsedena s potovanji in z Azijo.

Do pred kratkim sem bila le to, zdaj pa pečem še pite.

Vsega je kriva Polona (bivša sodelavka, d(r)oživeta Polona, gurmanka, ljubiteljica vsega lepega, pa kako dober kruh peče!!) . Kriva je tega, da moj otrok (star 2leti) vsako jutro, še preden operemo zobke in slečemo pižamo, pogleda v hladilnik, če je morda kakšna nova pita. 🙂

In za čisto vsako pravi: “Lepa je!” < – moj največji fan 🙂

Torej, Polona je tisto soboto spekla pito. Čokoladno. Tako dobro, da sem še isti dan letela po ta dobro belgijsko čokolado in takoj naslednji dan sem naredila Polonin remake! Uspelo mi je!

Potem sem vsa ponosna pite nosila sodelavcem, ker me je moj Luka prosil, da on vsega res ne more pojest, pa naj bo še tako dobro.

Ker življenje ubira svoja pota in so sodelavci postali bivši sodelavci, me je Luka opomnil, da to ne pomeni, da sem ostala brez mojih hvaležnih strank… ampak da jih je lahko ubistvu precej več in da imam za peko pit zdaj le malce več časa. Sami plusi, torej :))

Pite delam resnično z veseljem in s srcem. Pite niso vse iste in nikdar ne bodo, ker nimam tako mirne roke pa tudi okrasim jih glede na trenutno razpoloženje. So pa domače, iz najboljših sestavin in vedno bodo.

To je moja obljuba in prisega!

Pa dober tek!